IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 16 март 2024
Обновен: 07:16 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 18 – 24 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 18 – 24 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 21,5,45,37,35,16

Телец
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В здравословен план ще бъдете добре. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако искате съвет от звездите, той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 0,17,43,26,11,10

Близнаци
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Вие сте в добро здраве. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 34,42,2,17,33,43

Рак
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 41,44,10,17,45,33

Лъв
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 11,38,15,13,32,40

Дева
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Активно се заемате с реализирането на свой план. Вашето здраве и енергичност през седмицата са завидни. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 39,14,42,44,4,29

Везни
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност, и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Нервната Ви система е претоварена. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 13,38,25,24,41,37

Скорпион
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 11,44,27,1,24,5

Стрелец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнес съдружията, в които участвате. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Възможно е да се сдобиете с придобивка за дома, нова кола или друга голяма вещ. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 20,19,16,46,42,4

Козирог
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 37,46,24,30,6,45

Водолей
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на април. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 10,26,32,16,42,38

Риби
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 7,30,11,4,44,15

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна