IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 20 март 2024
Обновен: 09:45 | 28 април 2024

Хороскоп за 21 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се е в пропорционална зависимост от парите. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. В интимния живот емоциите са смесени. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 3,45,9,20,23,1

Телец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Бъдете внимателни при работа с пари. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 12,22,0,24,45,20

Близнаци
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 1,36,41,9,40,37

Рак
Утре имате куп неща за вършене. И Раците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 7,43,15,17,30,40

Лъв
Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 42,38,31,40,39,10

Дева
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Не прекалявайте с похапването. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 27,11,37,38,3,0

Везни
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 43,31,28,38,14,29

Скорпион
Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Парите идват и си отиват. Не прекалявайте с похапването. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 15,12,40,45,3,33

Стрелец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Нямате желание за активна работа. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 0,22,24,6,5,20

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 5,34,4,18,26,39

Водолей
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 17,45,46,22,8,27

Риби
Утрешният ден ще е силно активен. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 6,9,18,45,21,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна