IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 23 март 2024
Обновен: 04:21 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 25 – 31 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 20,6,33,42,17,37

Телец
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 0,23,46,28,19,25

Близнаци
Новина отдалече може да Ви зарадва. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 4,18,23,34,7,29

Рак
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Имате много поводи за вълнения. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 11,39,41,23,35,10

Лъв
Не подценявайте интуицията си. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Здравето и тонусът Ви са отлични. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 36,22,6,8,29,3

Дева
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Имате приятни преживявания с любим човек. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете коректни. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 8,5,22,25,34,45

Везни
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на април. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Възможно е да се обостри хронично заболяване. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 3,46,17,7,38,32

Скорпион
Не подценявайте интуицията си. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 22,11,6,0,28,7

Стрелец
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 2,13,18,39,40,29

Козирог
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 45,4,1,28,22,2

Водолей
В петък ще настъпи нов период за март – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В семейството Ви може да има болен. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 38,34,7,28,32,16

Риби
Новина отдалече може да Ви зарадва. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 35,9,2,19,13,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна