IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 24 март 2024
Обновен: 22:28 | 27 април 2024

Хороскоп за 25 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Хубавата музика може да свърши добра работа. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Очаква Ви нова любов. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 32,29,22,28,9,17

Телец
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утре Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 43,35,21,5,32,41

Близнаци
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Обърнете внимание и на хората в дома си. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 6,37,18,33,4,43

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утрешният ден не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 23,41,6,34,15,28

Лъв
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 7,40,14,32,42,20

Дева
Понеделник е успешен ден за Девите. Бъдете готови за работа.Резултатите ще Ви зарадват. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 6,8,24,3,4,14

Везни
Понеделник ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. В интимния живот емоциите са смесени. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 42,32,23,34,2,37

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 36,38,3,12,24,4

Стрелец
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утре определено не Ви е ден за харчене. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 43,30,12,26,27,33

Козирог
В понеделник за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Важен ден за печалба. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 10,21,4,39,41,27

Водолей
Утре имате куп неща за вършене. С малко пари можете да постигнете много. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 3,36,44,42,28,38

Риби
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 8,44,0,5,2,32

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна