IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 27 март 2024
Обновен: 15:14 | 27 април 2024

Хороскоп за 28 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 22,11,2,6,1,32

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Анализирайте задачите си. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 42,11,10,25,36,43

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 33,31,9,11,22,12

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 15,21,25,38,32,3

Лъв
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 26,37,3,34,29,44

Дева
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утре вечер се посветете на семейството си. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 30,11,41,13,29,6

Везни
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 44,7,25,42,23,2

Скорпион
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре, ще се окаже илюзорна. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 24,28,41,0,34,37

Стрелец
Утре сте с променливо настроение. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 45,16,0,22,11,39

Козирог
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 20,23,11,5,17,8

Водолей
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утре вечер се посветете на семейството си. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 3,26,22,30,34,4

Риби
Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 27,39,43,21,10,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна