IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Община Варна
16:49 | 1 април 2015
Обновен: 12:14 | 13 април 2024

Предлагат алтернативни маршрути на ремонтираните булеварди

Ремонтират пътя за „Виница“, след като приключи рехабилитацията на бул. „Княз Борис I“

По материала работи: Златина Добрева
Предлагат алтернативни маршрути на ремонтираните булеварди

Алтернативни маршрути на ремонтираните булеварди в града, в помощ на водачите на моторни превозни средства, предлагат експертите от общинския отдел „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.
В момента, заради ремонтни дейности и подмяна на подземни комуникации, са затворени участъци от  „Мария Луиза“, „Осми приморски полк“ и „Княз Борис I“.

Затвореният участък от булевардите „Мария Луиза“ и „Осми Приморски полк“ може да се избегне като се преминава през бул. „Съборни“ (успореден на бул. „Мария Луиза“ и двупосочен), след което се преминава  ул. „Цар Асен I “ и от там по бул. „Цар Освободител“, от където се влиза в отворената част на бул. „Осми Приморски полк“.

Алтернативни маршрути на затворената част от бул. „Княз Борис“ са бул. „Осми Приморски полк“  - в частта от ул. „Царевец“ до разклона за кв. „Виница“ и от там по бул. „Васил Левски“ до бул. „Княз Борис I“.

От бул. „Княз Борис I“ са осигурени входове към жк „Чайка“ през ул. „Н. Вапцаров“ и ул. „Ал. Стамболийски“. Изходите от квартала стават през бул. „Осми Приморски полк“ и бул. „Васил Левски“.

Предвижда се ремонтът на пътя за кв. „Виница“, където пътното платно е пропаднало, да започне след приключване на ремонта по бул. „Княз Борис I“, за да се избегнат допълнителни затруднения в движението.

По бул. „Христо Ботев“ и двете платна са отворени за движение, ремонтират се тротоарните настилки.

По всички ремонтирани участъци, затворено за движение е само едното платно, другото е  двупосочно.
От община Варна изказват благодарност за разбирането на всички участници в пътното движение.

Коментари

Новини Варна