IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Община Варна
15:38 | 3 януари 2015
Обновен: 19:57 | 22 април 2024

Затварят центъра на Варна утре

Пред ДНФ няма да спират автобуси

По материала работи: Борис Проданов
Затварят центъра на Варна утре

След 8 ч. утре се въвежда временна организация на движение по булевардите „Владислав Варненчик” и „Мария Луиза” до Военноморския клуб (ДНФ). Причината е демонтаж на светлинни реклами разположени на покрива на сградата, съобщават от община Варна.


Ограничава се движението по бул. „Вл. Варненчик” в платното, прилежащо на ДНФ посока кварталите, в участъка от Централна поща до централен подлез, като движението на моторните превозни средства  и автобусите на градския транспорт се прехвърля в платното за насрещно движение. Затворено ще бъде и движението по бул. „Мария Луиза” в лентата за десен завой, посока централен подлез, в участъка от пешеходната пътека между ул. „Драгоман” и ул. „Шейново ” до централен подлез.


Затварят се за пешеходци прилежащият тротоар - от ул. „Братя Шкорпил” до бул. „Мария Луиза”, както и подходът на подлеза към работната площадка.


Временно се закрива автобусна спирка „Центъра” (ДНФ), като пътниците ще се обслужват от автобусна спирка „Централна поща” посока кварталите, съобщават от общинската дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“.

Коментари

Новини Варна