IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Община Варна
16:28 | 8 април 2015
Обновен: 08:55 | 27 март 2024

Община Варна: Ремонтите на булевардите вървят по график

Предстои полагане на хидроизолация по бул. “Княз Борис І“

По материала работи: Златина Добрева
Община Варна: Ремонтите на булевардите вървят по график

Ремонтите по четирите централни булеварда във Варна се изпълняват по график. В момента по бул. “Княз Борис І“ се работи по цялата дължина на северозападното платно - от Икономическия университет до кръговото кръстовище до „Пикадили парк“, съобщиха от общинското предприятие „Инвестиционна политика“. Разкрити са всички подлези и мостови съоръжения, изпълняват се дейности по укрепване на бетоновите кожуси. Предстои да започне полагане на хидроизолация, продължава демонтажа на старите и поставянето на новите бордюри.
По бул. “Хр. Ботев“ са поставени всички бордюри, приключва реденето на паветата. Работи се по тротоарните площи, изграждани с плочки. Пътното платно е фрезовано от ул. “Бачо Киро“ до подхода към Аспарухов мост.
По бул. “Осми Приморски полк“ - в участъка от бул. “Сливница“ до бул. “Цар Освободител“, дейностите по подмяна на водопроводи и водопроводни отклонения са приключили, работници поставят нови бордюрни ивици.
Подмяната на водопроводи и водопроводни отклонения е приключила и на бул. „Мария Луиза“, в момента се работи по водопроводните връзки на кръстовището с ул. “Шипка“ и ул. “Антим І“.
От община Варна благодарят за търпението на всички участници в пътното движение.

Коментари

Новини Варна