IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Община Варна
15:15 | 27 октомври 2021
Обновен: 18:13 | 25 март 2024

Започна кандидатстването за Годишните поименни награди на община Варна за студенти

Те ще се връчват в навечерието на 8 декември

По материала работи: Ставри Таргов
Започна кандидатстването за Годишните поименни награди на община Варна за студенти

Започна процедурата за определяне на Годишните поименни награди на община Варна, които се връчват на студенти да постигнати високи резултати.

Кандидатите за отличията трябва да отговарят на следните условия: към момента на подаването на документите да са в редовна форма на обучение и да са записани по установения ред за настоящата учебна година в едно от висшите училища в град Варна; Да имат успех не по-нисък от “много добър” (5,00) през предходната учебна година; да са класирани на І, ІІ или ІІІ място на студентски олимпиади, международни и национални състезания и конкурси или да имат отлични изяви на научни форуми.
 
Всяко висше училище има право да подаде в община Варна до две кандидатури на изявени студенти в дадена академична област. Годишните поименни награди се връчват в навечерието на 8-ми декември, съобщиха от дирекция "Образование и младежки дейности".

Коментари

Новини Варна