IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Община Варна
15:45 | 19 ноември 2021
Обновен: 02:24 | 18 април 2024

Облагородяват междублокови пространства в кв. Изгрев“ във Варна

Ремонтни дейности се извършват и в район „Аспарухово“

По материала работи: Ставри Таргов
Облагородяват междублокови пространства в кв. Изгрев“ във Варна

Продължават дейностите по облагородяване на междублокови пространства в кв. "Изгрев - от бл. № 37 до №41, (т. нар. експериментални блокове), на ул. "Прилеп" и бул. "Христо Смирненски". Проектът предвижда реконструкция на съществуващите и изграждане на нови паркинги на зелена фуга, както и на пешеходни алеи, ремонт на тротоари и поставяне на нова паркова мебел, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустройство“ към община Варна.

Ремонтни дейности се извършват и в район „Аспарухово“ в междублоково пространство на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, бл. 38, 40, 42, както и на спортното игрище на същата улица.

Проектът предвижда изграждане на детска площадка с комбинирани съоръжения, превръщане на съществуващото спортно игрище във фитнес площадка на открито; рехабилитация и реконструкция на асфалтовата настилка, изграждане на нови кътове за отдих с пейки, маси и беседка, както и ремонт на стълбищата, изграждане на паркинг на тревна фуга и засаждане на дървета, посочват още от ресорната дирекция.

Коментари

Хйкккккк ( преди 2 години )
Община Варна не работи демократично
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Гъййййййй ( преди 2 години )
Направи на ново място обръщача на 118 Владиславово на това място на което обръща автобуса пречиНаправете промени
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна