IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Община Варна
16:13 | 13 май 2015
Обновен: 09:07 | 25 април 2024

Приеха отчетите на общински поликлиники и дружества

По материала работи: Златина Добрева
Приеха отчетите на общински поликлиники и дружества

Общинският съвет прие отчетите и освободи управителите от отговорност на общински поликлиники и дружества. Бяха приети отчетите на Диагностично - консултативен център 1 "Св. Клементина", ДКЦ " Св. Иван Рилски" - Аспарухово, ДКЦ 3, ДКЦ 4, ДКЦ 5  "Света Екатерина", както и на ДКЦ "Чайка". Приет бе отчетът на Центъра за психично здраве, Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина, на болницата по очни болести, на онкоболницата, както и на болницата за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания. Единствено отчетът на болницата по акушерство и гинекология не бе приет. Съветниците отложиха приемането на отчета до излизането на държавния одит за състоянието на болницата.
Освен това Общинският съвет прие отчетите на общинските дружества Дворец на културата и спорта, "Пазари" ЕАД, "Градски транспорт", "Обреди", "Дентален център", "Паркинги и гаражи", което е в ликвидация, "Дезинфекционна станция", също в ликвидация, и "Жилфонд" в ликвидация.
Пламен Янков

Коментари

Новини Варна