IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Община Варна
13:20 | 29 април 2022
Обновен: 20:08 | 18 април 2024

Предстоят три големи класирания в детските ясли във Варна

Те ще бъдат на 6 юни, 20 юни и 4 юли

По материала работи: Ставри Таргов
Предстоят три големи класирания в детските ясли във Варна

Трите големи класирания за целодневен прием през 2022 година в детските ясли във Варна ще бъдат на 6 юни, 20 юни и 4 юли. Приетите деца ще влизат поетапно от 01.09.2022 г. по предварително изготвен график от директора на съответното детско заведение.

През останалите месеци от годината ще се обявяват извънредни класирания при наличие на освободени места, съобщават от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна.
 
Има обявено извънредно класиране на 10-ти май с 30 свободни места в детска ясла №9 „Детелина“. В тази връзка електронната система за прием ще бъде затворена за редакции и регистрации на нови заявления от 6-ти май до 10-ти май, включително.

От 11-ти май до 13-ти май класираните деца могат да се записват или отказват приема. Малчуганите ще се приемат по предварително изготвен график от директора на детското заведение.

Повече информация и график на дейностите на адрес: https://newkg.uslugi.io/
 
Паралелно с това в 18 детски градини има разкрити и яслени групи, които също ще поемат част от децата. Кандидатстването в тях започва от 9-ти май едновременно с приема в детските градини.

Повече информация на адрес: https://dg.uslugi.io/infant

Коментари

Новини Варна