IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Община Варна
09:40 | 31 юли 2022
Обновен: 12:01 | 18 април 2024

Във Варна не пестят от пътни знаци

Куриозното е, че някои от тях са едни и същи

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варна не пестят от пътни знаци

Във Варна, квартал "Владиславово", не пестят от знаци - има много поставени един до друг. Куриозното е, че някои от тях са едни и същи, например пътният знак Б3 – Път с предимство, пише glasnews.bg.

На снимка, споделена от Ани Янева, виждаме, че "Предимството" за шофьорите на кръстовище е x2. Забавляваме се, но има и такива камикадзета, на които и двадесет знака да им сложат пак няма да ги видят и ще сътворят инцидент.

В "Кайсиева градина", друг квартал на Варна, положението със знаците е подобно, пише в коментарите под поста Диян Пеев.

"Ходи снимай в Кайсиева еднопосочната улица (не че има смисъл), която излиза на Алати (не й знам името). Бяха ги набучили през 1 метър знаците. Може още там да седят. Тъй ще е то!

Едни наши фирми получават обществените поръчки и усвояват парички, които изнасят зад граница. Тука в тая държава или си наш, или си тъп чифтокопитен рогат добитък. Те така им харесва на повечето държавата, даже като снимаш ти прави забележка що си изявявал недоволство".

"Не само са много, ами и абсурдно поставени. В тази пресечка , както и в по-долната, има поставени вътре в тях знаци "път с предимство", което е абсурдно, защото излиза, че и те са път с предмство. Отдавна се каня да снимам и да покажа този абсурд.", коментира Мая Тонева.

Шегаджия пише, че именно знаците за предимство са различни - единият от тях е избелял, което е променило леко цвета му. "Два различни са, различен цвят са."

 

Коментари

Хххгее ( преди 1 година )
Това с маските е наглост защото по време на жегите без маски дишаме трудно а с маски ще има повече който ще им прелошава то това е целта на РЗИ Варна
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Ргххх ( преди 1 година )
РЗИ Варна веднага реши и слага маски по автобусите това е наглостАвтобусите ще ходят празни ще харчат само гориво
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Ддфффф ( преди 1 година )
Варна не пести от пътни знаци а в същото време Варна се пъчи само с негативни новини
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Ггхххх ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна