IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Община Варна
16:20 | 23 ноември 2022
Обновен: 18:54 | 17 април 2024

Граждани събраха подписи в подкрепа на ремонтите в „Кайсиева градина“

Над 2 400 души искат модернизацията на квартала да продължи

По материала работи: Ставри Таргов
Граждани събраха подписи в подкрепа на ремонтите в „Кайсиева градина“

Над 2400 души са се включили в гражданска подписка в подкрепа на предложението на кмета на Варна, подкрепено от Общинския съвет, за довършване на ремонтните дейности във ІІ м.р. „Кайсиева градина“.

Подписката е била внесена в администрацията на район „Владислав Варненчик“, съобщи районният кмет Николай Костадинов. Той посочи, че тя ще бъде препратена по компетентност до Областната администрация, Община Варна и Общинския съвет.

„Благодаря за изразената, отговорна гражданска позиция на всички! Искрено вярвам, че решенията на компетентните органи ще са в посока оценка на необходимостта от проекта и в полза на обществения интерес“, добави Костадинов.

Подписката е била инициирана след призивите на общински съветници от Демократична България към областния управител да върне решението на ОбС-Варна, което на практика ще стопира или отложи във времето ремонтните дейности в квартала, поясни районният кмет.

Коментари

Новини Варна