IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Община Варна
15:50 | 17 юли 2023
Обновен: 10:33 | 27 април 2024

Приключиха ремонтите на три междублокови пространства във Варна

В момента се работи по улици, които ще станат част от „зелената зона" – кв. „Чайка“, 17 м. р. в участъка „Ген Колев“, „Осми Приморски полк“, бул. „В. Левски“ и „ул. „Царевец“

По материала работи: Ставри Таргов
Приключиха ремонтите на три междублокови пространства във Варна

Приключиха ремонтите на три междублокови пространства във Варна. Първото е заключено в карето между ул. „Тодор Влайков“, ул. „Христо Македонски“, ул. „Константин Доганов“ и ул. „Филип Тотю“.

Второто се намира между ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Пирин“, бул. „Сливница“, ул. „Г.С.Раковски“ , а третото - между ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Дунавски лебед“, ул. „Български орел“ и бул. „Владислав Варненчик“.

Това съобщи днес Христо Иванов, зам.-кмет на Община Варна.

Успоредно с това завърши асфалтирането на ул. „Константин Величков“, а в момента се извършва на ул. „Г. Раковски“ и ул. „Тодор Икономов“. До няколко дни започва полагане на първи слой асфалт по ул. „Васил Друмев“ в частта между „Чаталджа“ и ул. „Л. Каравелов“, а до края на седмицата ще започне на ул. „Св Климент" и по останалата част от ул. „Ал. Батенберг“, заяви още Христо Иванов.

Той допълни още, че в момента се работи по улици, които ще станат част от „зелената зона" – кв. „Чайка“, 17 м. р. в участъка „Ген Колев“, „Осми Приморски полк“, бул. „В. Левски“ и „ул. „Царевец“.

От днес се работи и в карето между Колхозния пазар и бул. „В. Левски“.

Имаме уверението на изпълнителите, че тази седмица ще приключи поставянето на бордюри и тротоари по пътя за кв. „Виница“ и ще започне полагането на слой от асфалтовата настилка, заяви още Христо Иванов.

По повод проекта на ВиК, заради който е разкопан бул. "Христо Смирненски", е проведена среща с представители на УМБАЛ „Св. Марина“ и "Бърза помощ" относно предстоящите ремонти пред болницата и необходимостта от въвеждането на временна организация на движение по булеварда.

Всичко е съгласувано с ръководството на Терапията, за да не бъдат нарушени условията за работа. По данни на ВиК-Варна очаква се до 7-10 дни да започне ремонтът по бул. „Христо Смирненски“ в участъка край ул. „Мир“, а след 14 дни – в участъка между ул. „Мир" и бул. „Осми Приморски полк“, за което ще бъде подадена допълнителна информация.

Коментари

анонимен ( преди 9 месеца )
Ремонтите им са под всякаква критика около Тракия е разкопано вече 5 месец и са наникъде, разкопават - заминават, бордюрите и паветата дето ги редиха са изпочупени преди още да са приключили с ремонта. Разбиха улиците и после не ги асфалтираха, а закърпиха. Но най-лошото е, че посегнаха на децата! Разбиха две чудесни футболни игрища за паркинг и игрище за народна топка!!! Пълни ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 3
Дяд Кольо ( преди 9 месеца )
Е ти ко искаш уе? Как иначе после да има ремонт на ремонта на ремонта?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
savito23@abv.bg ( преди 9 месеца )
Изцяло некачествено извършени ремонти в карето между ул.Тодор Влайков и ул.Филип Тотю - запушени шахти при асфалтиране на улиците, направени само кръбки по улиците с асфалт, а не изцяло асфалтирани, оставени опасни за деца участъци от площадка с камъни, недовършени дейности и никаква естетическа мисъл.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 3
Новини Варна