IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Община Варна
14:00 | 21 юли 2023
Обновен: 04:32 | 15 май 2024

Завършва първият етап от ремонта на ул. „Васил Друмев“

Приключва полагането на тротоари и бордюри и на първия слой асфалт

По материала работи: Ставри Таргов
Завършва първият етап от ремонта на ул. „Васил Друмев“

Приключва първият етап от ремонта на ул. „Васил Друмев“ в участъка между „Чаталджа“ и ул. „Л. Каравелов“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна. Завършва полагането на тротоари и бордюри, полагането на първия слой асфалт.
 
Продължава работата в участъка от ул. „Константин Фотинов“ до ул. „Капитан Рончевски“ в това число и на кръстовището на улицата с ул. „Найден Геров“.

Проектът предвижда подмяна на улични водопроводи, изграждане на дъждовна канализация в участъка между ул. „Д-р Иван Богоров“ и ул. „Найден Геров“, цялостна подмяна на пътната и тротоарната настилка, достъпна среда и ремонт на паркинги.

Коментари

опетков ( преди 9 месеца )
Живея там. Качеството на изпълнение е под всякаква критика. Трошат се току що положени плочки, Циментът, където се полага е с най-ниско качество и вече се разпада. Да не говорим, че не се вземат никакви предпазни и осигурителни мерки при ремонта. Пешеходци и коли щъкаха непрекъснато между "работещите", предимно с тъмна кожа работници. След тях останаха прах, мръсотия, ***. Дори и дъжда не можа да почисти. За съжаление това ни очаква в бъдеще, който и да изберем за кмет, изпълнителите са си с
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна