IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Община Варна
09:40 | 7 декември 2023
Обновен: 16:20 | 11 май 2024

Избират зам.председатели на ОбС - Варна

Заседанието започва в 10 ч.

По материала работи: Ставри Таргов
Избират зам.председатели на ОбС - Варна

Новите общински съветници се събират на заседание, което ще започне в 10:00 часа в зала „Пленарна“ на Община Варна.

Една от точките е избор на заместник-председатели на местния парламент. Според проекта на Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, който също ще бъде гласуван днес, само групите ще имат право да предлагат свои кандидати за заместник-председатели. Изборът ще се извърши поотделно за всеки предложен кандидат, с явно гласуване и с мнозинство повече от половината от общия брой съветници.

На заседанието общинските съветници ще изберат също членовете на постоянните, временните и специализираните комисии и ще решат кой да ги оглави.

На гласуване ще бъде подложено и предложение за участие на Община Варна с проекти по процедура „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“, одобрена за финансиране от Министерството на туризма.

Коментари

анонимен ( преди 5 месеца )
електрическите автобуси са гола вода защото доста често не им се отварят някой врати в автобусите е студено и това е защото не им стига електричествотозатова не се гордейте с електрическите автобуси и автомобили
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна