IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Община Варна
16:54 | 22 юни 2015
Обновен: 20:03 | 22 април 2024

Община Варна получи приз за активна социална политика

До края на годината в морската столица броят на социалните услуги ще стане 56

По материала работи: Ставри Таргов
Община Варна получи приз за активна социална политика

Община Варна получи отличие за активна социална политика от Националния алианс за социална отговорност, представител на България в Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD). Призът получи д-р Лидия Маринова, зам.-кмет на общината, по време на Националния форум на социални услуги, който се проведе в края на миналата седмица край Варна.
„Варна е единствената община в страната, отличена с тази награда за 2015 г. Смятам, че със социалната програма, която реализираме, отличието е напълно заслужено“, коментира д-р Маринова.
„Уверен съм, че доброто и резултатно партньорство между община Варна и Националния алианс за социална отговорност ще продължи още по-активно, защото хората, които се нуждаят от социални услуги, заслужават нашите време и усилия“, коментира кметът Иван Портних. Той отбеляза, че община Варна надгражда добрите традиции в социалната сфера: „До края на годината в морската столица броят на социалните услуги ще стане 56, факт, който ни поставя на едно от челните места в страната“, допълни той.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна