IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Община Варна
15:58 | 17 юли 2015
Обновен: 19:43 | 4 май 2024

Посланикът на Израел с почетен плакет от кмета на Варна

Посещението на висшия дипломат в морската столица е част от последната му официална обиколка на страната

По материала работи: Златина Добрева
Посланикът на Израел с почетен плакет от кмета на Варна

Посланикът на Израел у нас – Н. Пр. Шаул Камиса Раз, се срещна днес с кмета на Варна Иван Портних. Посещението на висшия дипломат в морската столица е част от неговата последна официална обиколка на страната преди края на мандата му. На разговорите присъства и почетният консул на държавата Израел във Варна – проф. Красимир Методиев.  


„Нямаше как да не дойда да си взема довиждане както с Вас, така и с Варна. Този град ще остане завинаги в сърцето ми като едно от най-хубавите места в България, които съм посещавал с удоволствие. Днес е видима промяната в града, който се развива и става привлекателно място и за туризма, и за бизнеса“, каза по време на срещата посланик Раз. Той допълни, че след връщането си в Израел, на драго сърце ще бъде посланик на Варна сред своите съграждани.


Кметът Иван Портних благодари на Н. Пр. Шаул Камиса Раз за високата оценка и сътрудничеството в сферите на образованието, медицината и превенциите. В края на срещата кметът награди дипломата с почетен плакет като признание за добрите двустранни взаимоотношения.

Коментари

Новини Варна