IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Община Варна
12:50 | 13 август 2015
Обновен: 20:05 | 22 април 2024

Издирват шофьор - беглец

Варненската полиция издирва неизвестен шофьор, който е блъснал пешеходец вчера, след което е избягал.

По материала работи: Златина Добрева
Издирват шофьор - беглец

Варненската полиция издирва неизвестен шофьор, който е блъснал пешеходец вчера, около 13:30 ч. на кръстовището на булевардите „Константин и Фружин” и „Св. Константин и Елена”, след което е избягал.  Автомобилът е блъснал 53-годишна жена, докато се е движел на заден ход. Пострадалата е посетила ортопедичен кабинет, където е установена контузия на ляво ходило. Освободена е за домашно лечение. От ОДМВР Варна призовават всички, които са станали свидетели на инцидента, да се обадят в Пътна полиция.

 

Също вчера, около 17:25 часа, на кръстовището на улиците „Ян Палах” и „Прилеп” 66-годишен шофьор на „Опел”, при потегляне на зелен светофар, блъска пресичащ на червено 16-годишен пешеходец. Потърпевшата е откарана в болница, където са установени контузии на глава и ръка, оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

 

В 07:40 ч. на кръстовището на улиците “Дрин” и “Д-р Пискюлиев” автомобил БМВ, управляван от 26-годишен водач от Каменар, преминава на червен светофар и блъска движещо се от лявата му страна “Ауди”. Вследствие на катастрофата е пострадал водачът на БМВ-то, който е получил контузии на корем и гръден кош. Настанен е за лечение в болница, без опасност за живота.

 

Малко преди 11 часа вчера, на ул. „Битоля”, 58-годишен шофьор на БМВ, поради неспазване на дистанция, блъска спиращите пред него „Опел” и „Тойота”. Водачът на Опела е настанен в болница, няма опасност за живота му.

Коментари

Новини Варна