IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Община Варна
10:25 | 15 септември 2015
Обновен: 11:03 | 25 март 2024

Учебната година започна, на добър час!

По материала работи: Деян Михайлов
Учебната година започна, на добър час!

Уважаеми ученици, учители и родители,

Отново е 15-ти септември, когато малки и големи влизат в клас! В началото на новата учебна година нека си пожелаем да бъде изпълнена с духовност, с много нови знания, с младежки емоции и енергия! 
На всички пожелавам здраве и успехи! На първокласниците –  да имат време и за учене, и за игри - нека не пропускат детството си! На гимназистите - предизвикателства, които да преодоляват успешно!
Знам, че нашите децата и младежи са сред най-талантливите в България, затова съм уверен, че и тази година Варна ще се гордее със своите отличници в сферите на науката, културата и спорта! 
Благодаря на учителите за тяхната всеотдайност, за просветителския дух, за професионализма и отговорността, с които ежедневно влизат в клас.
Винаги можете да разчитате на нашата подкрепа - за обновяване и модернизиране на материално-техническата база, за осигуряване на възможности на професионална кавлификация и преквалификация, за реализация и участие в национални и международни проекти, състезания и конкурси!
 
На добър час!
Иван Портних
Кмет на Варна

 

Коментари

Новини Варна