IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Община Варна
17:06 | 11 март 2016
Обновен: 04:33 | 26 март 2024

Варна рекламира ваканционен, културен и уелнес туризъм на изложението в Берлин

Първите чартъри в края на март от германските летища към Варна са изцяло запълнени

По материала работи: Ставри Таргов
Варна рекламира ваканционен, културен и уелнес туризъм на изложението в Берлин

Специален акцент в представянето на Община Варна по време на най-голямата туристическа борса ITB в Берлин, която се провежда от 9 до 13 март, са възможностите за летен ваканционен, културен и уелнес туризъм, както и домакинството на предстоящата регата Tall Ships, за която бяха изработени и специални многоезични рекламни материали, съобщи Соня Георгиева, директор на дирекция „Туризъм“. Община Варна се представя на изложението със свой информационен деск на националния щанд на България, който е с площ от 455 кв.м.
Представителите на множество туристически агенции, с които екипът на Община Варна е провел срещи, са поискали допълнителни количества рекламни и информационни материали, които ще им бъдат изпратени от офиса на Варна във Франкфурт на Майн, посочи още Георгиева.
 
По данни на дирекция „Туризъм“ първите чартъри в края на март от германските летища към Варна са изцяло запълнени, най-големият туроператор „Томас Кук“ обяви разширяването на чартърната програма на осем немски аеропорта към Варна и Бургас. Засилен интерес има и към възможностите за шопинг турове.

Черно море

Коментари

Новини Варна