IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Община Варна
15:54 | 12 април 2016
Обновен: 09:57 | 16 април 2024

Общината търси социален работник за проекта „Приеми ме“

Подборът протича в два етапа: проверка за съответствието на представените документи и интервю

По материала работи: Борис Проданов
Общината търси социален работник за проекта „Приеми ме“

Oбщина Варна в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е бенефициент по проекта ”Приеми ме 2015” по Оперативна програма „Развитие на човешки ресурси” 2014 – 2020г. , провежда конкурс за социален работник.


Кандидатите трябва да познават нормативната уредба в сферата на закрила на детето, да участват в разработването на план за ползване на социалната услуга „Приемна грижа”, да консултират приемните семейства, в зависимост от техните потребности, да работят съвместно с други институции и др.


Минимални изисквания за заемане на длъжността са: образование – завършена степен „бакалавър“ в сферата на хуманитарните дейности; професионална квалификация - социален работник, социален педагог, психолог; професионален опит: 2 години в дейности по закрила на детето; опитът при изпълнение на проекти е предимство. Специфични изисквания: компютърна грамотност и опит при работа в екип.


Необходимите документи, които следва да бъдат представени за участие в конкурса са: заявление за участие по образец, автобиография, декларация за обстоятелствата по чл. 107а, ал.1 от Кодекса на труда по образец, копие от документи за придобита образователна степен, допълнителни квалификации, копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.


Документите следва да се подават лично или по куриер /валидна е датата на получаване/ в деловодството на Община Варна, за проект „Приеми ме -2015” по Оперативна програма „Развитие на човешки ресурси” 2014 – 2020г., в срок до 18-ти април включително. Подборът протича в два етапа: проверка за съответствието на представените документи и интервю.

Коментари

Новини Варна