IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Община Варна
12:19 | 26 април 2016
Обновен: 15:19 | 16 април 2024

Стартира програмата за начално обучение по плуване за деца

Първата група стартира тренировки на 16-ти май

По материала работи: Борис Проданов
Стартира програмата за начално обучение по плуване за деца

От днес /26-ти април/ започва записването за програмата по начално обучение по плуване на басейн „Приморски“ за деца от 6 до 8-годишна възраст. Организатори за поредна година са дирекция „Спорт“ към Община Варна, ОП „Спорт - Варна“ и спортните клубове, ползващи безвъзмездно общинската спортна база.
 
Обучението на първата група стартира на 16-ти май. За летния сезон са предвидени да се проведат 4 курса за начално обучение, проведени от квалифицирани треньори. По предварително обявения график на часовете и клубовете, родителите избират къде да включат децата си. Записването става при избрания треньор потелефона - от понеделник до петък от 12 до 14 часа. Таксата за участие в програмата е 12 лв. и включва 12 учебни часа по 40 минути, като едно дете може да участва в до 2 курса. Парите се заплащат на касата на плувен комплекс „Приморски“, за което се издава карта с 12 билета, които се проверяват на входа при всяка тренировка.
 
От 16-ти май започва и поредния курс за начално обучение за деца на възраст 8-12 години на плувен басейн „Делфини“. Записването на желаещите става на място на касата на плувния басейн, след заплащане на входна такса от 20 лева за 20 часа.
 
Графикът и правилника на програмата може да намерите на информационното табло на двата басейна или на сайта varnanamladite.com.

Коментари

Новини Варна