IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Община Варна
12:47 | 9 юни 2016
Обновен: 20:16 | 22 април 2024

Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации

По материала работи: Борис Проданов
Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации

Община Варна започва набиране на проектни предложения на неправителствени организации по Програмата за образователна интеграция на деца и ученици от различни етнически групи и в неравностойно социално положение през 2016 г. За бенефициентите допустимият размер за финансиране е до 5 000 лв. Определеният препоръчителен период за дейностите е август – ноември 2016 г., съобщи Светлана Христова от дирекция „Образование и младежки дейности“ на Община Варна.
 
Подаването на проектните предложения трябва да се извършва по реда на чл. 8 и чл. 9 от Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на проекти на неправителствени организации по същата програма (Решение 69-3 от Протокол №3/17.12.2015 г.).
 
Документите по образец могат да бъдат изтеглени от електронната страница на Община Варна, рубрика „Дирекции и дейности“, подрубрика „Образование и младежки дейности“.
 
Крайният срок за подаване на проектните предложения в деловодството на Община Варна е 22-ри юни 2016 г.

Коментари

Новини Варна