IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Община Варна
13:04 | 13 юни 2016
Обновен: 01:59 | 25 април 2024

Празникът на Район „Приморски“ се превърна в традиция (СНИМКИ)

Събитието беше почетено от представители на публичния, държавен, обществен и частен сектор

По материала работи: Борис Проданов
Празникът на Район „Приморски“ се превърна в традиция (СНИМКИ)

Традиционно е и мястото – Летният театър. Традиционен е и концертът с мото: „Нека бъдем заедно!“, който „Приморски“ подарява на жителите и гостите на района и града.

Така и тази година, на 10 юни на сцената на Летния театър своите търсения и постижения в различните изкуства показаха Представителният духов оркестър на Военноморските сили, Творчески колективи от читалищата в района „Отец Паисий – 1934 г.“ и „Васил Левски – 1945 г.“, Балетна формация при Общински детски комплекс – Варна и Градският детски хор при читалище “Никола Йонков Вапцаров – 1866 г. „ -  Благоевград. Специалните гости Маргарита Хранова и Теди Генев потвърдиха максимата, че хубавата песен и изпълнението от сърце винаги ще има почитатели.

Празникът беше почетен от представители на публичния, държавен, обществен и частен сектор. Публиката, участниците и администрацията на Район „Приморски“ беше приветствана от Пейчо Пейчев, зам.-кмет на Община Варна и изпълнителният директор на Двореца на културата и спорта Минко Христов.

Аплодисментите, приветствията и цветята бяха  най – желания подарък за домакини и участници.

И тази година концертът на Район „Приморски“  премина под мотото: „Нека бъдем заедно!“. Вярваме, че и догодина отново ще съпреживеем празника заедно.

Коментари

Новини Варна