IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Община Варна
15:38 | 28 юни 2016
Обновен: 17:06 | 26 март 2024

ОбС - Варна, отпусна субсидия за неотложния кабинет в "Аспарухово"

Финансирани бяха още 2 общински лечебни заведения

По материала работи: Борис Проданов
ОбС - Варна, отпусна субсидия за неотложния кабинет в "Аспарухово"

Местният парламент гласува предложението за отпускане на финансови средства в размер на 25 757 лв. за покриване на разходите на дежурен (неотложен) кабинет към ДКЦ "Св. Иван Рилски” в кв."Аспарухово".


Съветниците приеха и следващото предложение, относно отпускане на финансови средства в размер на 26 094 лв. за покриване на разходите лечението с метадон на зависими лица в Центъра за психично здраве.


Беше дадено съгласие за отпускане на 19 122 лв. на Очна болница за ремонт на кохерентен томограф.


Общинският съвет прие и предложение от кмета на община Варна, относно приемане на изменение и допълнение на Приложение 2 към Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на общината. Допълнително получените средства ще са в услуга на ОП "Спорт - Варна", ще помогнат за добавяне на нови обекти, повишаване на разходите и средствата за нормалното функциониране на спортните бази и промяна в организацията на работа.

 

Коментари

Новини Варна