IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Община Варна
11:56 | 7 юли 2016
Обновен: 20:18 | 22 април 2024

Дете, старец и шофьор контузени при катастрофи

В единият от инцидентите шофьорът е избягал

По материала работи: Борис Проданов
Дете, старец и шофьор контузени при катастрофи

В сряда в 10,20 ч. на ул. “Найден Геров” във Варна, водачът на неустановено МПС, по време на движението си, не пропуска и блъска пешеходец (дете), който пресича платното за движение на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента детето е получило контузии на таз и лява ръка, прегледано е и освободено без опасност за живота.

 

В същия ден само 2 ч. след това ПТП на кръстовището на ул. “Отец Паисий” и бул. “Сливница”, шофьорът на “Рено” Р.В. (33 г.) от Варна, при маневра за завой надясно, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича платното за движение. Вследствие на инцидента 76-годишният мъж от Варна е получил фрактура на дясна гривнена става, контузии на дясно рамо и дясна тазобедрена става, прегледан е и освободен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

И отново в сряда, но в 15 ч. на кръстовището на ул. “Девня” и ул. “Ал. Дякович”, водачът на “Сеат” Л.М. (32 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, не пропуска “Фолксваген”, който се движи насрещно, в права посока, и става причина за ПТП. Вследствие на инцидента е пострадал шофьорът на втория автомобил (мъж на 56 г.), който е получил фрактура на три пръста на крака, прегледан е и освободен, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Коментари

Новини Варна