IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
Община Варна
08:40 | 9 август 2016
Обновен: 00:17 | 14 април 2024

Организират дни на индонезийската култура във Варна

Посланик Сри Расшид сподели, че е готова с богата програма за представяне на нейната родина

По материала работи: Пламен Янков
Организират дни на индонезийската култура във Варна

Новият посланик на Индонезия у нас  - Н. Пр. г-жа Сри Астари Расшид, се срещна вчера със зам.-кмета на Община Варна Пейчо Пейчев. На срещата присъства и почетният консул на Индонезия Красимир Симов.

 

Пейчо Пейчев запозна гостите с икономическия профил на Варна, новите проекти, по които работи общинската администрация, както и дейностите за реализиране на титлата Европейска младежка столица 2017.

 

Посланик Сри Расшид сподели, че е готова с богата програма за представяне на нейната родина, като първата изява е участие в Международния филмов фестивал „Любовта е лудост“, който започва в края на месеца. През септември пък Варна ще бъде домакин на седмица на индонезийската култура.Тя отправи покана към представители на варненския бизнес да се включат в ЕКСПО изложение в Джакарта, което ще се проведе през октомври. Н. Пр. г-жа Сри Расшид заяви, че много харесва Варна и ще популяризира града в социалните мрежи. 

Коментари

Новини Варна