IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Община Варна
16:29 | 8 декември 2016
Обновен: 20:25 | 22 април 2024

Само проекти без финансиране влизат засега в календара на ЕМС 2017

В края на месец декември стартира набирането на предложения, за които ще се отпускат средства за финансиране

По материала работи: Пламен Янков
Само проекти без финансиране влизат засега в календара на ЕМС 2017

30 предложения за събития и проекти, които да бъдат включени в календара на „Варна – Европейска младежка столица 2017“ бяха получени при първоначалното набиране, което приключи на 25 ноември. Кампанията продължи един месец.

 

„Получихме много предложения за проекти. В рамките на този подбор обаче, ние не отпускаме средства - нито за проекти, нито за конкретни събития. Целта ни беше да дадем възможност на интересни инициативи да намерят място в календара на Варна – Европейска младежка столица 2017”, коментира Мирчо Христов, изпълнителен директор на Сдружение „Варна – ЕМС 2017“.

 

Одобрените събития ще бъдат включени в календара на мащабната проява, което е подкрепа за промотирането им. Те ще могат да използват логото на инициативата по време на публични изяви, свързани с конкретното събитие.

 

В края на месец декември предстои отварянето на процедурата за набиране на проекти по ключовите направления на Европейска младежка столица 2017, които ще подлежат на финансиране. Те ще се подбират на конкурсен принцип, съобщават още от Сдружение „Варна – ЕМС 2017“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна