IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Община Варна
12:23 | 19 декември 2016
Обновен: 20:28 | 22 април 2024

Кола, къща и офиси горяха във Варна

На 16 и 17 декември т.г., са постъпили 3 сигнала за пожари в ПВЦ контейнери

По материала работи: Борис Проданов
Кола, къща и офиси горяха във Варна

В неделя след 18 ч. е получен сигнал за пожар на автомобил „Хонда“, намиращ се на бул. „Осми Приморски полк“ във Варна. Няма пострадали хора. Причината за пожара е ПТП. Вследствие на инцидента е изгоряла предната част на автомобила.

 

Пък същия ден горя пристройка на къща, намираща се в м-ст “Боровец – Юг” във Варна. Причината за пожара е неправилно използване на отоплителен уред. Вследствие огъня са унищожени покривна конструкция – 20 кв. м. и пералня.

 

В първите часове на неделя пламна офис, намиращ в Варна – на бул. “Осми Приморски полк”. Няма пострадали хора. Причината за пожара е техническа неизправност в диспенсър за вода. Вследствие на пожара са унищожени – бюро, стол, техника, осветително тяло, диспенсър за вода, опушени са – 200 кв. м.

 

Друг офис горя в събота по обед. На ул. “Акад. Игор Курчатов” след късо съединение в електрически разклонител са унищожени – диван, дървена етажерка, техника, отоплителна печка, електрически разклонител, документи, опушени са – 40 кв. м.

 

Него ден се подпали и таван на къща, намираща се в с. Равна, общ. Провадия. Причината за пожара е късо съединение в електрическата инсталация. Вследствие на пожара са унищожени: мебели, домашно имущество, гипсови плоскости – 50 бр., електрическа инсталация, опушени са 50 кв. м. стени.

 

На 16 и 17 декември т.г., са постъпили 3 сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се във Варна, на ул. “Железни врата”, ул. “Петър Райчев” и ул. “Поп Харитон”. Причините за инцидентите са небрежност при боравене с открит огън.

 

В петък избухна и пожар в електрическо табло, намиращо се на ул. “Петко Напетов”. Това стана след късо съединение. Вследствие на пожара е унищожен електрически проводник.

 

Още по темата: Пациент предизвика пожар в Психиатрията във Варна

Коментари

Новини Варна