IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
14:33 | 25 юни 2018
Обновен: 21:29 | 9 май 2024

Спипаха пияни и дрогирани шофьори във Варна

По случаите са образувани бързи полицейски производства

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха пияни и дрогирани шофьори във Варна

На 24.06. т.г. около 0,10 часа на 300 метра след изхода на с. Осеново след възникнало ПТП при извършване на полицейска проверка за употреба на алкохол на водача на Л.А. «Алфа Ромео» Ж.Д. (69 г.), е установено, че същият е управлявал МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,18 промила в издишания въздух.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

 

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 23.06. т.г. около 3,05 часа в с. Цонево при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Рено» с водач Р.Я. (46 г.) е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,06 промила в издишания въздух.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


На 22.06. т.г. около 6,20 часа в с. Доброплодно при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Ауди» с водач М.Д. (45 г.) от с. Добротич, неизвестен на МВР, е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. М.Д. е задържан за срок до 24 часа.

 

 

На 22.06. т.г. около 09:30 часа в Аксаково при извършване на полицейска проверка на Л.А. «Нисан» с водач М.И. (24 г. ), местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

 

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна