IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Област Варна
14:39 | 18 декември 2020
Обновен: 14:08 | 25 април 2024

БМВ се натресе в каруца и мерцедес при неправилно изпреварване във Варненско

Двама са пострадали при инцидента

По материала работи: Ставри Таргов
БМВ се натресе в каруца и мерцедес при неправилно изпреварване във Варненско

На 17.12. т.г. около 17:20 часа на пътя за с. Горен чифлик е възникнало ПТП. Водачът на «БМВ» на 25 г. по време на движение при неразрешена маневра за изпреварване навлиза в лентата за насрещно движение и блъска каруца и «Мерцедес», движещи се там.

Вследствие на инцидента са пострадали водачът на каруцата (31 г.) и пътник от същата (53 г.), които са получили контузии, прегледани са и освободени за домашно лечение, няма опасност за живота им.

Същия ден около 18:00 часа на АМ «Хемус» водачът на товарен автомобил «Фолксваген» на 20 г. по време на движение губи контрол над МПС и се блъска в предпазна ограда.

Вследствие на инцидента мъжът е получил контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му.

Коментари

Водач ( преди 3 години )
Драскач,.. Ставри,.. или който и да си. Върни се в 4 клас в училище, и наблегни на писането по БГ - език.Вероятно сам се възмущаваш от " Яснотата" на написаното от теб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна