IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Област Варна
13:15 | 22 декември 2020
Обновен: 06:03 | 23 март 2024

Изтеглиха печелившите участници от играта „Плати онлайн и спечели 2“

Вижте кои са късметлиите

По материала работи: Ставри Таргов
Изтеглиха печелившите участници от играта „Плати онлайн и спечели 2“

Днес, 22.12.2020 година, в присъствието на нотариус, бяха изтеглени късметлиите в играта на ЕНЕРГО-ПРО Продажби „Плати онлайн и спечели 2“. Това беше второто издание на играта, като периодът на провеждане беше от 21 октомври до 21 декември 2020 година включително.

За да се включат в томболата, клиентите трябваше да попълнят своите данни на началната страница на сайтовете на ЕНЕРГО-ПРО или ЕНЕРГО-ПРО Продажби, като декларират, че са заплатили своята сметка за електроенергия през онлайн канала на компанията на адрес: https://vp.energo-pro.bg/.

За времето на провеждане на играта са отчетени малко над 2600 регистрации за участие. Петнайсетте изтеглени днес клиента ще получат модерна и функционална фитнес гривна.

Онлайн каналът за плащане на ежемесечни сметки за консумация на електроенергия за клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби успешно предлага удобство за потребителите вече 8 месеца. От неговото стартиране до днес компанията регистрира средномесечно около 8000 плащания, като само за двата месеца, в които е активна  играта, онлайн плащанията надхвърлят 24 000.

Данните са показателни, че новата функционалност, разработена за улеснение на клиентите, набира все по-голяма популярност. За нейното достъпване е достатъчно наличието на електронно устройство с интернет свързаност, като плащането става бързо и удобно без да се налага да се посещава физически офис на компанията или на нейните партньори.

 

Имената на изтеглените участници ще бъдат публикувани в сайта на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii/igra-plati-onlajn-i-specheli-2.

ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще се свърже лично с всеки печеливш, за да бъде предварително уговорен подходящ ден и час за посещение в най-удобния за него център за обслужване на клиенти, откъдето да си получи наградата.

Коментари

Новини Варна