IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Област Варна
15:30 | 27 януари 2021
Обновен: 11:01 | 23 април 2024

Затвориха временно Дюлински проход и Обзор - Слънчев бряг

Не пътувайте за Североизточна България, призоваха от АПИ

По материала работи: Ставри Таргов
Затвориха временно Дюлински проход и Обзор - Слънчев бряг

Временно е ограничено движението по път ІІ-27 Владимирово - Добрич - Балчик поради снегопочистване. Това съобщават от АПИ.

Временно е ограничено и движението през „Дюлински“ проход за всички МПС поради снегопочистване.

Същото е в сила и за път I-9 в участъка от Обзор до Слънчев бряг през Приморски проход е ограничено поради снегопочистване.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Заради интензивните снеговалежи и бурен вятър се образуват навявания и преспи и се усложнява обстановката  в Североизточна България. Шофьорите да не тръгват на път към тази част от страната, ако не е необходимо.

Това призова на брифинг за актуалната пътна обстановка председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски.

В Източна България днес е определен оранжев код за потенциално опасно време в 9 области: Силистра, Добрич, Разград, Търговище, Варна, Шумен, Сливен, Бургас и Ямбол.

Коментари

Новини Варна