IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Област Варна
12:15 | 28 януари 2021
Обновен: 10:16 | 14 април 2024

Камион блъсна междуградски автобус край Девня

Единият от водачите е със счупен крак

По материала работи: Ставри Таргов
Камион блъсна междуградски автобус край Девня

На 28.01.2021 г. около 00:20 ч. на АМ „Хемус“ край Девня товарен автомобил „Ивеко“, управляван от 41-годишен водач , при престрояване от лява в дясна лента не пропуска движещ се в дясното платно автобус и настъпва ПТП.

При произшествието е пострадал 54-годишния водач на автобуса, който е настанен в болница с фрактура на десен крак. Образувано е досъдебно производство, в хода на което причините за възникване на произшествието се изясняват.

Автобусът се е движел по маршрута Варна – София, имало е 3-ма пътници, които не са пострадали и са своевременно транспортирани от фирмата – превозвач.

На 27.01. т.г. около 16:30 часа на АМ „Хемус“ след пътен възел Повеляново 20-годишна водачка на „Рено Меган“ губи контрол над автомобила и се преобръща в канавката.

Вследствие на ПТП-то мъж и жена на по 40 години, пътници в колата, са получили контузии на глава и гръден кош, оказана им е медицинска помощ и са насочени за домашно лечение.

Коментари

Новини Варна