IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
13:30 | 12 февруари 2021
Обновен: 04:25 | 22 април 2024

Спипаха двама да крадат катализатори във Варненско

22-годишна опита да задигне сузуки гранд витара с ремарке

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха двама да крадат катализатори във Варненско

След оперативно – издирвателни действия са установени и задържани двама мъже от с. Синдел, община Аврен - съответно 44-годишен, осъждан и 29-годишен, неосъждан.

Установено е, че през деня на 03.02.2021 г. двамата са извършили кражба на 2 катализатора от изпускателните системи на спрени от движение „Форд Галакси“ и „Ауди 80“, паркирани в двор на къща в с. Синдел. 

Лицата са задържани за срок до 24 ч., по случая се води преписка. При установяването на двамата мъже част от вещите са намерени и приложени към материалите по преписката.

На 11.02.2021 г. в 07:30 ч. е съобщено, че е извършена кражба на „Сузуки Гранд Витара“ с прикачено към него туристическо ремарке. Автомобилът е бил паркиран на улица в с. Константиново с ключ, поставен в контактния ключ на таблото на колата.

След оперативно – издирвателни действия на улица в с. Константиново е намерено туристическото ремарке, а автомобилът е намерен по пътя с. Константиново – кв. Аспарухово, без липси и повреди.

Установено е, че 22-годишна жена от Варна е извършителка на деянието, същата е задържана за срок до 24 ч., образувано е досъдебно производство, след отпадане на основанието за задържане е освободена.

Коментари

Новини Варна