IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Област Варна
13:30 | 8 март 2021
Обновен: 20:11 | 24 март 2024

Камион се блъсна в бетонна стена на пътя Белослав - Девня

Фолксваген се преобърна в нива, пострада тийнейджър

По материала работи: Ставри Таргов
Камион се блъсна в бетонна стена на пътя Белослав - Девня

На 5.03.2021 г. около 10:20 ч. по пътя Белослав – Девня, 40-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес“ губи контрол над МПС, излиза извън платното за движение и се блъска в бетонна подпорна стена.

Водачът е транспортиран до болница, където е установена контузия на глава, оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.

На 6.03.2021 г.  около 00:05 ч. по пътя с. Горен чифлик – с. Пчелник неустановен към момента водач на „Фолксваген“ излиза в ляво от платното за движение и се преобръща в крайпътна нива.

Вследствие на ПТП-то е пострадало 15-годишно момче, което е с фрактура на ключица и охлузвания по главата, което след преглед в болница е отказало хоспитализация.

Друго 15-годишно момче е прегледано в болница, не са установени наранявания и е освободен. По случая е започнато досъдебно производство.

На 5.03.2021 г. около 18 ч. на земен (черен) път в землището на с. Поляците 67-годишен водач на трактор при навлизане в неравност по пътя се удря във волана на МПС.  Водачът е откаран в болница, където е установена фрактура на поясен прешлен, настанен е за лечение в болницата, няма опасност за живота му. Образувана е преписка.

 

Коментари

Новини Варна