IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Област Варна
14:45 | 12 март 2021
Обновен: 06:39 | 25 април 2024

Рекордьор: Младеж задигна 2 автомобила във Варненско за една нощ

Единият бил с ключове на таблото

По материала работи: Ставри Таргов
Рекордьор: Младеж задигна 2 автомобила във Варненско за една нощ

Срещу 18-годишен младеж от с. Дъбравино е образувано досъдебно производство, след като след бързи оперативно- издирвателни действия е установено, че през нощта на 10/11.03.2021 г. е извършил две кражби на МПС в Белослав - „Дайхацу Териос“ и „Опел Вектра“.

Автомобилите са били паркирани на улици в гр. Белослав, с ключовете на таблото, а в опела са били и документите на автомобила. През деня, на 11.03.2021 г. и двата автомобила са намерени изоставени на различни улици в Белослав.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е досъдебно производство.

ОД МВР – Варна, призовава гражданите да бъдат отговорни към собствеността си и да не оставят в паркираните си автомобили ключовете и документите им.

Апелираме да не се оставят също чанти, съдържащи лични документи, портфейли с пари, банкови карти и други вещи.

Обръщаме внимание, че често водачите, когато  напускат колата за кратък срок ( например 10-15 минути, през които изпращат децата си до градините и училищата, или слизат за кафе, закуска и др. ) оставят в МПС видимо скъпи вещи и чанти, които могат да станат предмет на посегателство.

Коментари

Новини Варна