IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Област Варна
11:45 | 4 юни 2021
Обновен: 05:14 | 9 април 2024

17-годишен открадна форд във Варненско, блъсна 3 коли

Младежът е криминално проявен

По материала работи: Ставри Таргов
17-годишен открадна форд във Варненско, блъсна 3 коли

Вчера след обяд 29-годишен жител на с. Старо Оряхово съобщил в Четвърто РУ - Варна, за кражба на управлявания от него лек автомобил „Форд Галакси“, който бил паркиран в двора на имота му в същото село.

В продължение на случката, след като подкарал колата, неизвестният блъснал и три леки автомобила, паркирани в същото населено място. Бързата намеса на полицаите довела до задържането на 17-годишен младеж от споменатото село, криминално проявен.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Районната прокуратура.

Коментари

Иван ( преди 2 години )
Постоянно в селото се кара с превишена скорост, без книжки, пияни и дрогирани. Пред всяко училище и детска градина, трябва да има ограничители на скоростта и разделители, а тук липсват дори и пътни знаци.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Анонимен ( преди 2 години )
Защо никъде не се споменава, че се е случило пред детска градина. А ако имаше деца, ако имаше ранени хора. Защо не се взимат проби за наркотици, защото бил непълнолетен... ми дай всеки непълнолетен, да се друса и да се качва зад волана. Срамота!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна