IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
14:30 | 25 юни 2021
Обновен: 23:41 | 13 май 2024

Хванаха двама от Суворово да карат почерпени

Млада дама пък е засечена да шофира хондата си под въздействието на опияти

По материала работи: Ставри Таргов
Хванаха двама от Суворово да карат почерпени

Двама мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол. Те били засечени през вчерашния ден от екипи на РУ – Девня, и ПУ – Вълчи дол.

Двамата жители на с. Суворово по различно време били спрени за проверка и при тестове с алкодрегер се оказало, че шофьорите са се качили зад волана на колите след употреба на алкохол. По случаите са образувани досъдебни производства.

Отново вчера в района на летище Варна униформени на РУ - Аксаково, спрели за проверка лек автомобил „Хонда Сивик“. Последвал дръгтест на водачката -  36-годишна варненка, който отчел наличие на опиати.

Жената е отведена в болнична лаборатория за изследване и е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Няколко часа по-рано, в района на кк „Златни пясъци“ служителите на Пето РУ спрели за проверка и товарен автомобил „Фиат Скудо“. При проверката у пътника 22-годишен варненец, е иззет хероин, по експертна справка. Той също е задържан в районното управление , по случая е образувано досъдебно производство..

Коментари

Новини Варна