IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Област Варна
12:15 | 6 юли 2021
Обновен: 19:16 | 2 май 2024

Във Варненско карат надрусани

35-годишна бе хваната във "Владиславово" да шофира след употреба на алкохол

По материала работи: Ставри Таргов
Във Варненско карат надрусани

27-годишен жител на с. Равна гора е задържан за срок до 24 часа от служителите на Четвърто РУ. В петък около 22.30 часа той бил спрян за проверка, докато шофирал в района на с. Китка.

При извършената му проба с наркодрегер е установено, че мъжът е шофирал под въздействието на  наркотични вещества.

За същото провинение в полицейския арест попаднал и 23-годишен от с. Изворско. Той бил засечен и спрян за проверка на 3 юли.

Предния ден, в района на ул. „Цар Иван Страцимир“, униформени на Първо РУ арестували и 28-годишен мъж от Добрич, у когото при обиск е намерена марихуана, установено с експертна справка.

Случаите са докладвани на прокуратурата,  образувани са досъдебни производства.

35-годишна жителка на областния град, шофирала в нетрезво състояние, е задържана от служители на Трето РУ. Тя била спряна за проверка на 4 юли т.г. в района на жк „Владислав Варненчик“, а пробата с дрегер показала високо съдържание на алкохол в издишания въздух. Срещу дамата е  образувано бързо производство.

Коментари

Сотиров ( преди 2 години )
Абе Ставри статията ти е много зле. Смени си работата. Много ми се иска да те видя на живо какво представляваш. Говори с някой от колегите ти по въпроса за който си писъл да вникнрш малко по навътре в проблема.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна