IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Област Варна
16:45 | 13 декември 2021
Обновен: 20:41 | 2 май 2024

31-годишен пострада при верижна катастрофа на пътя Добрич - Варна

Камион е блъснал кола, която е ударила друг товарен автомобил

По материала работи: Ставри Таргов
31-годишен пострада при верижна катастрофа на пътя Добрич - Варна

31-годишен мъж пострада при верижна катастрофа по пътя Добрич - Варна – съобщават от Областната дирекция на МВР - Добрич. На 11 декември, около 14,22 ч. е получено съобщение за възникнало верижно пътнотранспортно произшествие по път Добрич - Варна.

На място е установено, че товарен автомобил „Мерцедес“ удря спиращия пред него лек автомобил „Форд“, който от своя страна удря в движещия се пред него товарен автомобил „Ивеко“. Вследствие на инцидента, водачът на лекия автомобил - мъж на 31-години, е с комоцио, без опасност за живота.

На 10 декември при пътнотранспортно произшествие по ул. „Калиакра“ в Добрич лек автомобил „Рено“, управляван от 49-годишен мъж, удря паркиран лек автомобил „Ситроен“.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,88 промила. Той е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, съобщава 24 часа.

Коментари

Гйккккк ( преди 2 години )
Контрола по пътищата е занижен Кмета Портних да се вземе в ръце или да се маха от общинатаТой също така не може да промени обръщачите на два автобуса и ми се пише че е кмет да изчезва от кметският пост
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Тхййй ( преди 2 години )
Има занижен контрол навсякъде
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна