IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
11:21 | 11 май 2015
Обновен: 23:54 | 25 април 2024

Лиляна Павлова получи приз за принос за Варна

Признанието е от клуб "Отворено Общество"

По материала работи: Борис Проданов
Лиляна Павлова получи годишната награда от председателя на на клуб ”Отворено Общество” - Варна, Свилен Спасов.

Регионалният министър Лиляна Павлова получи годишната награда "Принос за развитието на Варна" на клуб "Отворено Общество" - Варна.
Наградите се връчват за 23-ти път в навечерието на 11 май, деня на Св. Св. Кирил и Методий.


Министър Павлова благодаря на варненци за признанието и заяви, че подобен приз носи огромна отговорност.


"Давам си сметка, че напоследък идвам основно по работа, но Варна трябва да върне своя блясък. Иска ми се когато идвам тук да виждам хората с повече блясък в очите", каза Лиляна Павлова.


Тя посочи, че преди години баща й е дошъл като преподавател в града и вече повече от 15 г. работи с млади хора. Павлова благодари на родителите си за хъса, с който е обучена да прави нещата в живота.


"Варна има своя потенциал и ние трябва да направим така, че тези 40 000 студенти, които учат тук, да останат и да работят за града", каза още министърът.


По традиция клубът отличава и представя на широката общественост учители от Варна, които вървят по стъпките на първоучителите, изявени ученици с разнородни таланти и постижения, хора, които оставят диря в съвременната история на Варна и на България.

 

Коментари

Новини Варна