IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Област Варна
09:45 | 31 януари 2022
Обновен: 18:18 | 27 април 2024

Бизнесмен загина в ПТП край Генерал Тошево

Зад волана е бил зет му

По материала работи: Ставри Таргов
Бизнесмен загина в ПТП край Генерал Тошево

Един от успешните агробизнесмени в община Генерал Тошево е загиналият при тежка катастрофа миналата нощ. Както Про Нюз Добрич съобщи, малко след полунощ лек автомобил е излязъл от пътя и се е блъснал в дърво. На място е загинал Айдер Шукриев. Зад волана е бил неговият зет Шенер.

Според хора от селото младият мъж отишъл да прибере Айдер, който през деня бил на лов в района. Няма официално обявена причина за катастрофата от МВР.

Хора от селото предполагат, че младият мъж , който е от Кърджали, не е познавал района и по някаква причина колата е поднесла и излязла от пътя.

Шенер е в болница, без опасност за живота му.

Братята Айдън, Айдер и Аднан Шукриеви регистрират дружество „Белдас“ ООД и се отдават на земеделието. Фамилията от генералтошевското село Къпиново стопанисва 8 000 дка земя, отглежда няколко основни полски култури, но експериментира и с бобови, етерично-маслени.

Осем души, сред които синовете и зетят, се грижат за земята, част от която е лична, но имат и под аренда. Всеки от семейството има своя машина, прилага иновативни подходи, придържа се към най-добрите земеделски практики.

Коментари

Новини Варна