Варна 13°
fallback
Област Варна
11:15 | 27 март 2022
Обновен: 12:13 | 20 май 2024

В Добрич паякът не работи, няма кандидати да го управляват

В момента се провежда четвърти конкурс за длъжността

По материала работи: Ставри Таргов

Община град Добрич продължава да търси правоспособно лице, което да заеме длъжността „Шофьор, кранист“. Не се предвижда отказ от дейността репатриране на автомобили в предвидените от закона случаи, съобщават от администрацията.

За момента не са обсъждани варианти за отдаване на дейността на концесия.Припомняме, че от декември 2021 г. репатраторът в Добрич не работи, тъй като няма кой да го управлява. След три неуспешни конкурса в момента върви четвърти такъв за шофьор-кранист в звено „Контрол Синя зона” на Общинско предприятие „Паркинги и пазари”.

Сред изискванията са кандидатите да имат завършено средно образование, свидетелство за правоуправление на МПС, категория“С“ и свидетелство за завършен курс за управление на автокран.

Трябва са са с една година професионален опит. Шофьорът-кранист ще е на 8-часов работен ден. Кандидатите подават документите си лично в ОП „Паркинги и пазари” – сграда на Стоматологичния център в Добрич. Крайният срок е 8 април.

Свободното работно място се обявява за четвърти път, на предните нямаше кандидати. Заради липса на шофьор-кранист паякът в Добрич не работи от декември миналата година, съобщава БНР.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Добрич репатрак недостиг шофьори
13 коментара
fallback
fallback