IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Област Варна
11:15 | 4 април 2022
Обновен: 11:38 | 23 март 2024

Бум на кражбите във Варненско през уикенда

Отнемат се противозаконно арматура, метал, телевизори

По материала работи: Ставри Таргов
Бум на кражбите във Варненско през уикенда

Известни на полицията мъж и жена - на 35 и 27 години, са установени като извършители на кражба в резултат на предприети бързи действия на полицаите от Трето РУ във Варна. Двамата са проникнали в строителен обект на ул.“Тролейна“ и са откраднали арматурни железа. Преди няколко дни в полицията бил подаден сигналът за кражбата и в петък грабителите се озовали в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство и е докладвано на прокуратурата.

 В резултат на предприети незабавни полицейски действия е задържан 58-годишен варненец за извършена от него кражба на метални предмети от съседен на него имот в с.Невша.  В петък собственичката на имота е подала сигнал за откраднатите вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

Друг известен на МВР варненец, на 41 години, също е бил в ареста на Трето РУ, след като служителите на реда бързо разкрили извършена от него кражба, дни по-рано.

Чрез взломяване на метална врата на междуетажна стаичка, крадецът е задигнал 2 телевизора, 4 чифта ортопедични обувки и множество ремонтни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна