IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Област Варна
10:40 | 12 септември 2022
Обновен: 00:12 | 14 април 2024

Спипаха дрогиран и без книжка да кара във Варненско

На всичко отгоре управлявал кола без регистрация

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха дрогиран и без книжка да кара във Варненско

В събота полицейски служители на РУ - Провадия, спрели за проверка 28-годишен, известен на МВР, водач на лек автомобил. При последвалата проверка с наркодрегер се оказало че мъжът – от с. Блъсково, е седнал зад волана след употреба на амфетамин.

Инспекцията установила също, че мъжът е неправоспособен и управлява МПС, което не е регистрирано. Пътните полицаи са му издали талон за лабораторно изследване, но мъжът е отказал такова и е задържан за срок до 24 часа.

По този и следващият случай са образувани бързи производства. В същия ден екип на Четвърто РУ задържал в ареста 44-годишен варненец, който седнал зад волана след употреба на опиати и метадон.

23-годишен варненец е хванат да шофира след консумация на алкохол. При извършена проверка екип на Пето РУ установил почерпката на мъжа, след изпробване с алкотест. По случая е образувано бързо производство.

Коментари

Новини Варна