IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Област Варна
10:40 | 7 април 2023
Обновен: 05:54 | 29 април 2024

Най-големият общински път в община Аврен е дупка до дупка...

Отсечката не е ремонтирана от 40 г.

По материала работи: Ставри Таргов
Най-големият общински път в община Аврен е дупка до дупка...

Живеещи в селата Бенковски, Китка и Круша в община Аврен искат спешен ремонт на пътя, който ги свързва. Отсечката не е ремонтирана от 40 години и е осеяна с дупки.

Кметът на община Аврен Емануил Манолов заяви за БНТ, че това е най-големият общински път и в случай на катастрофа на главния път е единствената аварийна алтернатива на пътя Варна-Бургас.

Малко преди нова година от регионалното министерство са отказали финансиране малко. Общината ще тегли заем от държавния фонд "ФЛАГ".

Коментари

Валентин Стоянов ( преди 9 месеца )
КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ и в Община Аврен, Област ВарнаЗаместник-кмета Боян Георгиев, заедно с кмета Емануил Манолов управляват вече трети мандат Община Аврен... В периода са придобити общински имоти от свързани лица, които в последствие продават, даряват или отдават под наем имотите на близки на кмета и заместника му. Включително, сключени са симулативни сделки, обогатяващи заместник-кмета на Община Аврен БОЯН ВЛАДИМИРОВ ГЕОРГИЕВ и семейството му.https://***.dnevnik.bg/bulgaria/2021/0 ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна