IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Област Варна
11:40 | 5 юли 2023
Обновен: 16:54 | 17 май 2024

Североизточното държавно предприятие има нов шеф

Той е назначен със заповед на министър Кирил Вътев

По материала работи: Ставри Таргов
Североизточното държавно предприятие има нов шеф

Инж. Петър Петров

Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие - Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на МЗХ Кирил Вътев вчера, а днес сутринта проведе първа среща с екипа на Централно управление.

Инж. Петров поиска от колегите си да изготвят справки за финансовите резултати на предприятието към полугодието, изпълнението на плана за ползване на дървесина и залесяването и отглеждането по различните проекти.

Той обяви, че още следващата седмица ще се срещне с директорите на всички стопанства, за да види реализацията и изпълнението на финансовите планове към полугодието.

Инж. Петър Петров е роден през 1971 година. През 1996 година завършва ЛТУ-София. Магистър е в специалността „Горско стопанство“ и е един от водещите лесовъди в Североизтока.

Кариерата си е започнал като началник на участък в ДГС-Омуртаг. През годините е заемал различни постове, като последно е бил директор в Омуртаг и ДЛС-Черни Лом.

Коментари

Новини Варна